Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk zonwering leveranciers

Hoe werkt Kwieq?

Wij bieden u de mogelijkheid om snel in contact te komen met meerdere zonwering leveranciers bij u uit de regio. Door deze met elkaar te vergelijken bespaart u aanzienlijk op de aanschafkosten. De dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend. U bent vrij om te doen en laten wat u wilt met de prijsopgaven.

1. Het formulier invullen

Wij horen graag van u wat uw wensen m.b.t. een nieuwe zonnewering zijn. Wat zijn de gewenste afmetingen? Gaat uw voorkeur uit naar rolluiken of een knikarmscherm?

2. Ontvang aanbiedingen

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zetten wij deze door naar een aantal specialisten bij u uit de buurt. Na enige tijd ontvangt u meerdere aanbiedingen. Leg ze in alle rust naast elkaar.

3. Maak een keuze en bespaar

U heeft een goed beeld van de prijzen. Selecteer de aanbieding die het beste aansluit bij uw wensen. Door goed te vergelijken bespaart u tot 40 procent. Dat is snel verdiend.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als zonwering leverancier op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven!