Markiezen

Vergelijk zonwering leveranciers

In het straatbeeld van Nederland ziet u regelmatig markiezen voorbij komen. Dit is een type zonwering die u vooral ziet bij grote, klassieke panden. Markiezen worden vaak op de voorgevel van een pand geïnstalleerd, dit wordt vooral gedaan voor de uitstraling van dit type zonwering. Daarnaast hebben markiezen ook een belangrijke functie, namelijk het zonwerende effect. Schaduw in uw woning op een warme dag.

Opbouw markiezen

Markiezen hebben een stevige basis nodig, namelijk het frame. Een stevig frame zorgt ervoor dat de markiezen tegen een stootje bestand zijn. Natuurlijk valt het niet aan te raden om de markiezen te gebruiken als het hard waait. Maar tegen een klein stootje kunnen ze zeker. Het zonwerende effect van markiezen komt door het zonwerende doek. Het zonwerende doek is in veel kleuren en verschillende dessins te verkrijgen. Er is altijd een doek te vinden die voldoet aan uw wensen.

Opbouw bij verschillende soorten markiezen

Er zijn verschillende soorten markiezen. Er is altijd een type zonwering te vinden die voldoet aan uw wensen. Er zijn klapmodel en petmodel markiezen verkrijgbaar. De specialisten die aangesloten zijn bij Kwieq informeren u graag over de verschillen tussen beide soorten. Het is verstandig om uzelf af te vragen met welk doeleinde u uw markiezen wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld markiezen voor het zonwerende effect? Wil u gebruik maken van markiezen met zonwerend effect maar tegelijk ook reclame maken voor uw bedrijf? Deze zaken spelen allemaal mee bij de keuze voor een type markies.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als zonwering leverancier op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven!