Zonwering offertes

Vergelijk zonwering leveranciers

Zonwering offertes aanvragen
Als u overweegt om zonwering aan te schaffen, dan is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken. Zo hebt u een goed beeld van het aanbod in uw omgeving en hebt u de mogelijkheid om specialisten eenvoudig te vergelijken op prijs en kwaliteit. Bij ons is het makkelijk om een offerte aan te vragen. Doordat wij de offerte snel aanleveren, hebt u de mogelijkheid om snel stappen te ondernemen. Zo zit u misschien binnen een paar dagen onder uw nieuwe zonnescherm of binnen in een koele woning.

Diverse soorten

Onze specialisten leveren en installeren verschillende soorten zonwering. Hieronder kunt u wat lezen over de verschillende soorten zonwering en de voor- en nadelen hiervan. Vraag bij ons een offerte aan voor meer informatie.

Markiezen

Markiezen

Dit type zonwering wordt veel gebruikt bij klassieke panden. Markiezen hebben door de ronde vormen ook een klassieke uitstraling, dit vult elkaar goed aan. Aan de zijkanten zijn markiezen gesloten, zo kan daar geen zonlicht langskomen. Het nadeel is dat markiezen de vrije doorloop belemmeren. Markiezen zijn in vele soorten stoffen en kleuren verkrijgbaar.

Screens

Screens

Een screen neemt weinig ruimte in, dit komt doordat hij verticaal lang het raam loopt. Screens kunt u binnen of buiten uw woning plaatsen. Een screen filtert het zonlicht voor 85 procent en het belemmert uw zicht naar buiten niet, van buitenaf kan er niet naar binnen worden gekeken. Dit zorgt voor een verhoogde privacy.

Rolluiken

Rolluiken

Als u graag zonwering wilt die 100% zonwerend is, dan kunt u het beste kiezen voor rolluiken. Daarnaast zijn rolluiken niet alleen zonwerend, maar ook een goede bescherming tegen geluiden, inbraak of vandalisme. Als u rolluiken wilt plaatsen op een bestaande woning, dan is het verstandig om voor een voorzetrolluik te kiezen. Dan hoeft u niet de hele gevel eruit te halen om de rolluiken in te bouwen. Als u meer informatie over rolluiken wenst, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Zonneschermen

Zonneschermen

Een knikarmscherm wordt aan de buitengevel van uw woning gemonteerd. Als hij is uitgerold hebt u gewoon een vrije doorloop, dit komt doordat het scherm bestaan uit een frame. Door middel van de knikarmen wordt het scherm net niet horizontaal uitgerold. Een knikarmscherm kan ook dienen als terrasoverkapping. Door het grote oppervlak van het scherm kan u met uw hele gezin in de schaduw zitten. Verder bieden zonneschermen relatief eenvoudige en goedkope onderhoud.

Een offerte aanvragen

Vraag voor meer informatie vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij hebben speciaal voor u meerdere specialisten geselecteerd die werk van top kwaliteit leveren. Zo hoeft u alleen nog maar een keuze te maken uit deze experts.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als zonwering leverancier op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt u de mogelijkheid om op no-cure, no-pay basis in contact te komen met consumenten en bedrijven!