De voordelen van binnenzonwering

binnenzonwering

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een zonwering aan te schaffen buiten uw huis, maar u kunt dit ook gewoon van binnenuit doen. Hoe doet u dat? Door goede luxaflex, gordijnen of shutters te installeren. Kwieq legt u er alles over uit.

Prijzen binnenzonweringen

Om te beginnen, is het natuurlijk handig om een overzicht te hebben van de prijzen voor een goede binnenzonwering. Kiest u voor dit type zonwering, dan zijn er verschillende tarieven. Shutters zijn het duurst, met een prijs van ongeveer 380 euro voor shutters van 160 centimeter breed en 80 centimeter hoog. Rolgordijnen zijn het goedkoopst, door de relatief simpele constructies. Verder hangen de prijzen sterk af van de afmetingen.

Soorten binnenzonwering

Maar voor welke soorten zonwering kunt u precies kiezen? Het meest gemakkelijk is het om een luxaflex aan te schaffen. Het is gemakkelijk aan te sluiten en u kunt het dan ook vrijwel overal ophangen. Als u extra flair wilt toevoegen en uw huis een klassiek effect wilt geven, kunt u ook gaan voor shutters. Dit zijn luiken met verstelbare horizontale luiken, die u eenvoudig aan binnen of buitenkant van het raam kunt plaatsen.

Dan zijn er nog drie verschillende soorten gordijnen. De bekendste variant is natuurlijk die van rolgordijnen. Dit type gordijnen kunt u gemakkelijk van boven naar onderen rollen. U kunt ook gaan voor vouwgordijnen. Dit type gordijnen valt trapsgewijs naar beneden. Een ander type is die van de lamelgordijnen. Dit zijn in feite verticale luxaflex, met een breder oppervlakte. Dit type gordijnen is ideaal als u houdt van een open uitstraling.

1 reactie

  1. Ik woon op het moment op kamers in Groningen. Ik heb de oude zonwering weggehaald want die verwarmde mijn kamer te erg. Ik heb nu nieuwe vouwgordijnen van jullie. Die zijn wel een heel stuk beter. Mijn kamer is nu niet veel te warm. En als het bewolkt en koud is, isoleert het goed en dan blijft de warmte lekker binnen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *